Ylivuoto45 – Blanko ry:n, POTKY ry:n ja TOL:n vuosijuhlat

Blanko ry:n, Potky ry:n sekä Oulun yliopisto tietojenkäsittelytieteiden tutkinto-ohjelman yhteiset Ylivuoto 45- vuosijuhlat järjestetään 6.10. 2018. Pääjuhlaa vietetään klo 18 alkaen Oulun hotelli Lasaretin Aurora- salissa.

Cocktail-tilaisuus, jonka yhteydessä on hallitusten ja johtohenkilöiden vastaanotto, järjestetään klo 15 alkaen. Lisätietoja cocktail-tilaisuudesta lähetetään ilmoittautuneille myöhemmin. Cocktail-tilaisuudesta on kuljetus juhlapaikalle. Voitte varata ajan tervehdyksille sekä lahjojen luovuttamiselle ilmoittautumisen yhteydessä.

Illalliskortin hinta on 55 euroa alkoholillisena tai 45 euroa alkoholittomana. Illalliskortti kattaa yhden henkilön tarjoilut pääjuhlaan, jatkoille ja silliaamiaiselle. Avecille hankitaan oma illalliskortti. Pukukoodina on miehillä tumma juhlapuku tai frakki, naisilla juhla- tai iltapuku. Puvun lisäksi voi käyttää akateemisia kunniamerkkejä.

Lisätietoja tapahtumasta, sekä tapahtuman ilmoittautumislomakkeen löydät vuosijuhlien kotisivuilta, osoitteesta https://ylivuoto45.blanko.fi/ . Ilmoittautuminen aukeaa 1.8. 2018

Vuosijuhlien Facebook-eventin löydät täältä.

Tapahtuma on tarkoitettu Blankon ja POTKY:n nykyisille ja entisille jäsenille, sekä heidän aveceilleen.

Tervetuloa!